Nieuwsbrief 1 CV de Eileuvers 2015-2016

Deze mail bevat afbeeldingen. Niet zichtbaar bekijk de nieuwsbrief online.

Nieuwsbrief 1, seizoen 2015-2016: 23 september 2015
Voorwoord

Het is eind september. De zon is bij tijden nog warm en herfstweer is nog niet echt in zicht. Maar toch begint het al weer te kriebelen. Nog een kleine twee maanden en het begin van carnaval, de elfde van de elfde is weer daar.

Niet dat we nu pas beginnen. Voor en tijdens de zomer is hard doorgewerkt om alle activiteiten weer in de steigers te zetten. Immers de Vuile Luier moet uitgereikt worden, de Startavond moet van de grond komen. De Zittingsavond moet een glanzend vervolg krijgen en de recepties worden gepland. En dan heb ik het nog niet over de nieuwe Hoogheid die vast weer zorgvuldig voor ons is gekozen door het Vorstendom.

In deze nieuwsbrief gaan we u de komende tijd weer op de hoogte houden van alles wat er te gebeuren staat. Let dus op uw mailbox (of in enkele gevallen, uw brievenbus). Alle organisatoren vanaf deze plek veel succes gewenst. Want met jullie inspanningen krijgen we weer een prachtig carnaval!
 
Jaap Hagedoorn
Voorzitter


Voorverkoop Sassendonkse Zittingsavond

Zaterdag 14 november a.s. is het weer tijd voor de Sassendonkse Zittingsavond in de Nieuwe Buitensociëteit! Op deze avond nemen we afscheid van Prins PEC I en zijn adjudanten Linksbuiten en Rechtsbuiten. Als deze 3 heren buitenspel zijn gezet, maken we ons op voor de bekendmaking van de Stadsprins van Sassendonk en de 60ste Prins der Eileuvers.

Kaartverkoop
Het programma is gereed, is gevarieerd en zoals altijd met vermaak voor alle generaties carnavalvierders. De afgelopen twee keer was de Zittingsavond 'stijf' uitverkocht, dus bestel als Eileuver-lid de kaarten voor zondag 27 september a.s. (vol is vol). Als lid is het mogelijk om kaarten te bestellen voordat deze op maandag 5 oktober in de vrije verkoop gaan. In de bijlage van de reeds ontvangen contributiebrief vind je hoe je de kaarten kunt bestellen. Mail sowieso snel je gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Nadat wij het geld hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat de entreekaart(en) thuis worden bezorgd.
Tot de 14e!

Commissie Sassendonkse Zittingsavond


Herinnering contributie

Op 8 september jongstleden hebben alle leden een brief (per e-mail) ontvangen over de contributie van seizoen 2015-2016. Graag willen wij de leden die geen gebruik maken van automatische incasso hier nog een keer aan herinneren. Wij vragen een ieder het contributiegeld voor 1 oktober 2015 over te maken. Wij verwijzen naar de betreffende e-mail voor de betalingsgegevens.


Aanmelding Jeugdprins(es)

Wie wordt de nieuwe Hoogheid van de Eipiepers en Jeugdhoogheid van de Eileuvers….? Lijkt het jou leuk om een jaar lang in het middelpunt te staan en samen met de grote Hoogheid naar alle recepties te gaan van de andere Hoogheden en ben je 11 of 12 jaar oud? Meld je dan zo snel mogelijk aan!
Aanmelden kan tot 1 november 2015 via www.eileuvers.nl/contact.

De Zittingsmiddag van de Eipiepers vindt dit jaar overigens plaats op zondag 22 november.


Denktank: Carnaval 2.0
 
Tijdens de Ledenvergadering in mei heeft het bestuur op verzoek van de vergadering op zich genomen om een gesprek op gang te brengen over de vernieuwing van carnaval. Hoe zorgen we ervoor dat carnaval een goede toekomst heeft. Wat zijn de activiteiten die daarbij horen en hoe verbinden we traditie met toekomst?

We willen daar in het komend seizoen enkele keren over spreken met vertegenwoordigers uit de verschillende geledingen van de vereniging, maar uiteraard ook met betrokken leden. Daarom de oproep om u, als u een bijdrage wilt leveren, op te geven om het gesprek aan te gaan. Het worden geen gesprekken in kleine kring, maar het kan ook geen Chinees volkscongres worden. Bij een groot aantal aanmeldingen zullen we loten.
Graag uw belangstelling melden aan Jaap Hagedoorn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Agenda 2015

11 november 2015: Vuile Luier en Startavond
14 november 2015: Sassendonkse Zittingsavond
22 november 2015: Eipieper Zittingsmiddag
13 december 2015: Interne receptie Prins der Eileuvers 

 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van cv de Eileuvers