Nieuwsbrief 6 CV de Eileuvers

Deze mail bevat afbeeldingen. Niet zichtbaar bekijk de nieuwsbrief online.

Nieuwsbrief 6: 8 januari 2016

Deze nieuwsbrief bevat de volgende artikelen:
- Weer een Sassendonkse Optocht Tribune
- Opgeven voor deelname aan Sassendonkse Carnavalsoptocht
- Word nu lid van de Club van 111
- Seniorencarnaval
- Receptie Carnavalsvereniging De Oeletoeters in Sneek
​- In memoriam Mieke ten Koppel (1930-2016)
- Agenda 


Weer een Sassendonkse Optocht Tribune

Het is de SOT, commissie Sassendonkse Optocht Tribune, weer gelukt om tijdens de carnavalsoptocht op zaterdag  6 februari te kunnen beschikken over een prachtige opvouwbare tribune met meer dan 300 zitplaatsen. Voor de derde keer zal deze tijdens de optocht in Sassendonk op het pleintje voor café De Gezelligheid staan, waar men voor die tijd kan genieten van live entertainment van verschillende Sassendonkse zangers en carnavalsmuziek, onder het genot van een drankje en een hapje.


Drie jaar geleden zijn wij als SOT-team begonnen een tribune te plaatsen in de binnenstad en de opbrengsten daarvan ter beschikking te stellen aan de “Commissie Optocht”. Die commissie kan die bijdragen aanwenden voor het verhogen en uitbreiden van prijzengeld en aankleding van de optocht.

Na het eerste jaar waarin wij als leden borg stonden voor ons idee , is het dit jaar gelukt om 400 euro ter beschikking te stellen aan de optochtcommissie. Wij rekenen er dan ook op dat de tribune dit jaar vol zal zijn, waardoor wij de bijdrage van dit jaar misschien kunnen verdubbelen?

De prijzen zijn dit jaar:

Voorverkoop: volwassene 7,50 euro / kind 3,00 euro
Aan de kassa: volwassene 10,00 euro of 4 munties / kind 3,00 euro of 2 munties
Prijs voor leden van de Club van 111: 5,00 euro

Voorverkoop: bij De Gezelligheid, de Inktpot en rijwielzaak Fietsgoed.nl - Scholten.​


Opgeven voor deelname aan Sassendonkse Carnavalsoptocht

Beste carnavalsvierders,

Nog even en het carnaval zal weer losbarsten, met uiteraard op zaterdag 6 februari 2016 de grote Sassendonkse carnavalsoptocht.
De optocht zal vanaf 14:00 uur in beweging komen vanaf de Wethouder Alferinkweg en zich via Assendorp richting centrum begeven. Rond 15:15 uur zal de optocht het Gasthuisplein bereiken, waarna het feest ook in de binnenstad kan beginnen.


Dit jaar nemen we afscheid van de Loei-Goed trofee (voor de groep met leukst verklede jeugd). Hiervoor in de plaats komt de Jeugdtrofee: deze is voor de leukste/beste groep met jeugd tot en met 18 jaar die meedoet aan de optocht. De winnaar krijgt naast een wisseltrofee ook een geldprijs van €125, zodat er voor deze groep direct al weer geld is om in 2017 opnieuw iets moois te maken.

Ook voor de andere deelnemers zijn er weer de nodige prijzen en trofeeën te winnen. Ga om je in te schrijven naar www.eileuvers.nl/optocht. Lees wel even het informatieboekje door, met alle informatie en veranderingen met betrekking tot de optocht. Mocht een en ander niet duidelijk zijn, dan kun je eventuele vragen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De inschrijving sluit op vrijdag 29 januari 2016 en uiterlijk dinsdag 2 februari zal de startvolgorde bekend worden gemaakt aan de deelnemers; deze zal ook online verschijnen.

Alaaf en tot 6 februari.
Namens de optocht commissie,

Marc Hüsen


​Word nu lid van de Club van 111

Op zaterdag 30 januari 2016 vindt de jaarlijkse Sponsorbijeenkomst van de Club van 111 plaats bij De Nieuwe Bierton. Met ingang van dit carnavalsseizoen is de opzet van de Sponsorbijeenkomst van de Club van 111 er anders uit gaan zien. Aan de Club van 111 zelf zal niets veranderen, dat is en blijft een belangrijke sponsorgroep die de Eileuvers in de gelegenheid stelt om allerlei activiteiten voor de vereniging en de Sassendonkse bevolking te organiseren.

De Sponsoravond van de Club van 111 zal vanaf dit jaar worden gekoppeld aan het Seniorencarnaval en zal hieraan voorafgaan. Het tijdstip zal daarom worden vervroegd naar 17.00 uur en na afloop van deze Sponsoravond (nu: middag) kunnen de leden van de Club van 111 het Seniorencarnaval bijwonen. De leden van de Club van 111 krijgen dan ook een gratis toegangskaart voor het Seniorencarnaval. Voorwaarde is wel dat ze de Sponsormiddag van de Club van 111 bezoeken.

Als u nog geen lid bent van de Club van 111 en het lijkt u leuk om de Sponsoravond bij te wonen, dan kunt u zich nu aanmelden als lid van de Club van 111. Het lidmaatschap bedraagt € 33,- en is persoonsgebonden. Als u met uw partner of met uw vriend of vriendin wilt komen, dient u voor deze persoon ook € 33,- te betalen.
Voor bedrijven is er het bedrijfslidmaatschap. Het lidmaatschap hiervoor bedraagt € 111,-. 
           
Waar staat de Club van 111 voor?
De Club van 111 is een sponsorclub van mensen die het Sassendonkse Carnaval een warm hart toedragen en bereid zijn een jaarlijkse bijdrage te doneren. Het zijn mensen uit alle lagen van de bevolking die twee dingen gemeen hebben: het belangeloos steunen van en bovenal het behoud van het Sassendonkse Carnaval. Met uw bijdrage wordt CV de Eileuvers in de gelegenheid gesteld om allerlei activiteiten voor de vereniging en de Sassendonkse bevolking te organiseren. Voorbeelden van de stedelijke activiteiten zijn de intocht van de Stadsprins, de Carnavalsoptocht, de Carnavalskrant, de sleuteloverdracht, de uitreiking van de Vuile Luier, het Kindercarnaval en het Seniorencarnaval. Ook het verzorgen van de vergunningen tijdens Carnaval ligt in handen van CV de Eileuvers. Zonder deze financiële steun zou de organisatie van genoemde evenementen flink aan kwaliteit moeten inleveren.

Mocht u zich na het lezen van dit bericht willen aanmelden als lid van de Club van 111, stuur dan een mailtje naar de Club van 111 op e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Seniorencarnaval

De commissie van het Seniorencarnaval heeft weer een mooi programma in elkaar gezet voor deze gezellige avond op 30 januari 2016. Kaartjes zijn te koop voor 7,50 euro bij alle filialen van Fietsgoed.nl - Scholten. 
 

Receptie Carnavalsvereniging De Oeletoeters in SneekIn memoriam Mieke ten Koppel (1930-2016)
Agenda


24 januari 2016: Interne en externe receptie Jeugdprins Jasper I
24 januari 2016: Externe receptie Prins Kinne I
30 januari 2016: Middag Club van 111
30 januari 2016: Seniorencarnaval
5 februari 2016: Start carnaval

 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van cv de Eileuvers