Nieuwsbrief 4 CV de Eileuvers

Deze mail bevat afbeeldingen. Niet zichtbaar bekijk de nieuwsbrief online.

Nieuwsbrief 4: 21 november 2015

Memorabele avond!

De missie van de Commissie Zittingsavond is wederom geslaagd: wat heeft zij weer voor een geweldige avond gezorgd afgelopen zaterdag. Voor iedereen was het een spannende avond: voor Prins PEC I en zijn adjudanten vanwege de abdicatie en de opname van Vorst PEC in het Vorstendom, voor alle aanwezigen vanwege de nieuwsgierigheid naar de nieuwe Prins, en natuurlijk voor de nieuwe Prins zelf die zijn geheim maandenlang moest bewaren en zaterdag eindelijk zijn Prinsenpak mocht aantrekken. Al dagenlang werd er volop gespeculeerd wie ons dit jaar zou voorgaan. Tijdens de Zittingsavond werden ‘verdachten’ zelfs achtervolgd wanneer zij de zaal uitliepen, om te controleren waarheen zij zich begaven. De band Sonny’s Inc deed de spanning gelukkig af en toe vergeten door iedereen te laten dansen en meeswingen met hun goede muziek. Om 23.11 uur was het zover: zichzelf introducerend met het zingen van ‘Ik kom uit Zwolle’, kwam Prins Kinne I (Sander Dol) uit het nest tevoorschijn. De hele zaal was door het dolle. Als klap op de vuurpijl werd een ieder verrast toen de adjudanten zich lieten zien: de dames Neuse en Ore (Marlon Teunis en Frederique Kolthof). Dit drietal zal ons dit seizoen ongetwijfeld een prachtig carnaval bezorgen!

Heeft u de filmpjes die tijdens de Zittingsavond zijn getoond voorafgaand aan de abdicatie en/of de opkomst van de Prins gemist of wilt u deze nogmaals zien? Deze zijn te bekijken via onze website: http://eileuvers.nl/filmpjes-sassendonkse-zittingsavond.

Verder kunt u het wel en wee van Prins Kinne I volgen via zijn Facebookaccount.Zittingsmiddag Jeugdhoogheid

De laatste vraag die nu nog rest: wie wordt onze nieuwe Jeugdhoogheid? Aanstaande zondag, 22 november, is de Zittingsmiddag van de Eipiepers in de Nieuwe Bierton (vanaf 14.00 uur). Laten we ook daar een geslaagde middag van maken, Jeugdprinses Britt I ondersteunen bij haar abdicatie en de nieuwe Jeugdhoogheid gezamenlijk toejuichen. Tot zondag!

Tjonge jonge jonge
(bericht van Prins Kinne I)

Als nieuwe Hoogheid valt er wel het een en ander over je heen. Wist u dat
niet dan, zult u zeggen?  Ja natuurlijk, maar als het dan van start gaat is
het gelijk veel! Maar wel heel leuk. Eergisteren de nieuwe Jeugdhoogheid
'overvallen' met een bezoek aan huis. Dan krijgt deze Prins bijna tranen in
de ogen, hoe leuk. En wat een geweldige nieuwe Jeugdhoogheid en adjudanten. Dat gaan we zondag zien bij de spectaculaire opkomst.

Gisteren een fotosessie met de Dansmariekes. Die kwamen na afloop ervan ons keurig bedanken (terwijl wij eigenlijk hun wilden bedanken). Een van de moeders nam deze Prins even apart en vertelde dat ze dat vanaf nu altijd zullen doen. "Uw Dansmariekes......". Wat klinkt dat toch leuk.  Ze zijn er altijd bij en nemen na afloop altijd afscheid van de Prins.

Deze Prins moet nog veel leren maar is verbaasd over zoveel toewijding, aandacht en 'verenigingsgevoel'. Alaaf.  Dat belooft nog wat. Inmiddels heeft deze 'onervaren Prins' ook zijn eerste media-uitglijder gehad, en ook weer rechtgezet. En laat hier gezegd zijn: "het is een bijzondere eer gevraagd te worden als Prins der Eileuvers en Stadsprins van Sassendonk". 'Wij' gaan dan ook volledig en voor 100% voor alle 'verplichtingen', 'ideeën',  'feesten', 'protocol' en vooral voor de vereniging.

Zoals wij reeds memoreerden in onze speech tijdens de Zittingsavond, zijn onze beste vriendschappen ontstaan tijdens het Carnaval. Op en in het 'podium' dat gecreëerd wordt door alle verenigingen. Op Facebook is een ware hype aan het losbarsten inzake het maken van de Kinnie. Op dinsdagochtend hadden 21.000 mensen de berichten van en over Kinnies
gelezen. Wow! Er is een bier-kinnie bedacht: DE KINNIEDIP (met je kin het
schuim van een biertje en dan een foto), en een BI-KINNIE. We hadden gehoopt dat ons initiatief en idee opgepakt werd, maar dit wordt superleuk.

Prins Kinne I, Prins der Eileuvers, Stadsprins van Sassendonk

 
Agenda 2015

22 november 2015: Eipieper Zittingsmiddag
13 december 2015: Interne receptie Prins Kinne I


 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van cv de Eileuvers